Valmennustiimi

Marina Shirshova
Päävalmentaja

Marinalla on yli 20 vuoden taitoluisteluvalmennuskokemus mm. Lappeenrannan ja Kouvolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana. Hän on opiskellut mm. Pietarissa "Lesgaft Academy of Physical Education" -akatemiassa arvostetun taitoluisteluvalmentaja Alexei Mishinin johdolla.

Marina hakee oppia ja kehitystä maailman johtavilta taitoluisteluvalmentajilta, seuraa tiivisti nykyaikaisia valmennusmetodeja sekä kiinnittää suurta huomiota valmennuksen systemaattisuuteen.

  • Kotoisin Permistä, joka sijaitsee Uralilla

  • Luistelin Neuvostoliiton maajoukkueessa, Venäjän asteikon mukaan olen Venäjän mestari

  • Valmentanut niin pieniä lapsia kuin nuoria, noviisi- sekä junioritason yksiluistelijoita.

Suorittanut v. 1995 Permin yliopistossa lääkärin tutkinnon ja toiminut seitsemän vuotta lääkärinä. 

2002 aloittanut opiskelun Permiin pedagogisessa instituutissa ja suorittanut liikunnanopettajan / valmentajan tutkinnon. 

Suorittanut v. 2009 Moskovan urheiluyliopistossa täydennyskurssin: ”Korkein tason taitoluistelijan valmentaminen teoria ja käytäntö”. 

Osallistunut yksiluisteluvalmentajien täydennyskoulutukseen:Askeltekniika 2009 (kouluttajina toiminvat Maikki Uotila-Kraatz ja Viktor Kraatz). 

Osallistunut Suomen Taitoluisteluliiton koreografiakoulutuksen vuonna 2011 ja 2012. 

Osallistunut yksiluisteluvalmetajien täydennyskoulutukseen Vierumällä vuonna 2010 ja 2011 Suomessa (kouluttajina toiminvat Valerie ja Barry Bartlett ja Aleksandr Vedenin). 

        Tatyana Lebedeva

                  valmentaja

       Elina Kuznetsova

                    Valmentaja

Elina on suorittanut Vierumäen urheiluopistolla Liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Lasten ja nuorten liikunnanohjauksen koulutuksen.

Valmentajakokemusta Elinalla on Lappeenrannassa, Heinolassa ja Ruotsissa (NSSK, Nässjö), yhteensä n. 7 vuotta. Elina kilpaili aina SM-juniorisarjatasolle asti Lappeenrannassa ja Marinan valmennuksessa.

                            Jessica Ranta

                                      apuvalmentaja 

Jessica on LrTL seuran entinen kilpaluistelija ja Marina

Shirshovan valmennettava aina SM-juniorit -tasolle asti.

Jessica on suorittanut Suomen Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan ohjaajakoulutuksen ja STLL taitoluisteluohjaajan koulutuksen. 

Anastasia Bunina
Koreografi

 Anastasialla on laaja työkokemus koreografina jäällä ja salissa. Huomio kiinnitetään pääosin ohjelmien tekoon, sekä musiikin valitsemiseen ja muokkaamiseen.

 Anastasia on suorittanut opintonsa Pietarin Lesgaft Academy of Physical Education -akatemiassa kuuluisan taitoluisteluvalmentajan, Alexey Mishinin, johdolla. Opintojen jälkeen Anastasia on työskennellyt 14 vuotta Pietarin jääbaletissa. 2005 vuodesta lähtien hän työskentelee koreografina Pietarin taitoluisteluakatemiassa.

 Marina Silvennoinen
 Balettiopettaja

Marina on valmistunut tanssinopettajaksi, pääaineena baletti ja koreografia Permin Taide ja Kulttuuri-instituutista Venäjällä. Vuodesta 1996 on toiminut lastentanssin, baletin ja karakteritanssin opettajana tanssikouluissa sekä urheiluseuroissa Imatralla sekä Lappeenrannassa.

           Vera Kontio

               Tanssiopettaja

Vera on kotoisin Petroskoista, jossa 6-vuotiaana aloiti tanssiuransa. 

Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Pietarin taide- ja kulttuuriyliopistosta, jossa pääaineinansa olivat klassinen baletti ja karakteritanssi. Nyky-, show ja jazztanssia oli opiskellut useilla kursseilla eri puolilla Eurooppaa. Keväällä 2013 täydensi tanssinopettajan koulutusta tanssitaiteen maisterin tutkinnolla Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Aiemmin on toiminut tanssinopettajana mm. Mikkelissä Etelä-Savon Tanssiopistolla ja Savonlinnassa Taidekoulu Hyrrällä.

Lappeenrannan Tanssiopistolla Vera opettaa mm. lastentanssia, tanssin perusteita, balettia ja showjazzia.

Sergei Skvortsov

Fysioterapeutti

Tel.: +358405263726​  Email:  smskatingschool@gmail.com

Yhteystiedot

Addr​​: Luhtikatu 7, 53500 Lappeenranta Finland

Facebook

Twitter