Valmennustiimi

Unknown.jpeg
Marina Shirshova, Päävalmentaja (leiri 1,2,3,4 ja 5)

Marinalla on yli 20 vuoden taitoluisteluvalmennuskokemus mm. Lappeenrannan ja Kouvolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana. Hän on opiskellut mm. Pietarissa "Lesgaft Academy of Physical Education" -akatemiassa arvostetun taitoluisteluvalmentaja Alexei Mishinin johdolla.

Marina hakee oppia ja kehitystä maailman johtavilta taitoluisteluvalmentajilta, seuraa tiivisti nykyaikaisia valmennusmetodeja sekä kiinnittää suurta huomiota valmennuksen systemaattisuuteen.

Tatyana.jpeg

        Tatyana Lebedeva, valmentaja (leiri 1,2,3,4 ja 5)

  • Kotoisin Permistä

  • Valmentanut niin pieniä lapsia kuin nuoria, noviisi- sekä junioritason yksiluistelijoita 

2002 aloittanut opiskelun Permiin pedagogisessa instituutissa ja suorittanut liikunnanopettajan / valmentajan tutkinnon. 

Suorittanut v. 2009 Moskovan urheiluyliopistossa täydennyskurssin: ”Korkein tason taitoluistelijan valmentaminen teoria ja käytäntö”. 

Osallistunut yksiluisteluvalmentajien täydennyskoulutukseen:Askeltekniika 2009 (kouluttajina toiminvat Maikki Uotila-Kraatz ja Viktor Kraatz). 

Osallistunut Suomen Taitoluisteluliiton koreografiakoulutuksen vuonna 2011 ja 2012. 

Osallistunut yksiluisteluvalmetajien täydennyskoulutukseen Vierumällä vuonna 2010 ja 2011 Suomessa (kouluttajina toiminvat Valerie ja Barry Bartlett ja Aleksandr Vedenin). 

Unknown-3.jpeg

Olga Baranova,valmentaja (Leiri 1,2)

Olga on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja liikunnanopettaja (Jyväskylän yliopisto). Sen lisäksi hän on opiskellut taitoluisteluvalmentajaksi Moskovan liikuntatieteellisessä yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 1987. 

Valmentajan uransa Olga aloitti vuonna 1980 Venäjällä. Suomessa hän on työskennellyt vuodesta 1994. Tähän väliin mahtuu myös jakso valmentajan tehtävissä Islannissa vuosina 1999-2001. Helsingin Luistelijoissa Olga on aloittanut vuonna 2013. Oma luistelijaura kesti Venäjällä aina 19-vuotiaaksi saakka.

Valmennuksen lisäksi toimin Teknisenä Spesialistina Suomessa ja (ISU) kansainvälisellä tasolla.

2578136.jpeg

Aleksei Saks,valmentaja (leiri 1,2)

Aloitin luistelun vuonna 1986 Tallinnassa. Paras saavutukseni on 17. sija pariluistelussa Diana Rennikin kanssa Olympialaisissa Torinossa 2006. Valmennuskokemusta minulla on aikaisemmin PTL:stä vuosilta 2001-2007 sekä puoli vuotta Mikkelin Luistelijoiden päävalmentajana.

IMG_1995.PNG

Karina Sukhikh, valmentaja (leirit 2,3,4,5)

KKoko uransa hän harjoitteli Venäjällä Pietarissa yksinluistelijana sekä myöhemmin pari- ja muodostelmaluistelijana. Vuonna 1999 hän valmistui Lesgaft akademiassa ja aloitti taitoluisteluvalmennusuransa Pietarissa, jossa hän valmensi vuoteen 2021 asti. Vuodesta 2021 lähtien hän valmentaa Saksassa Regensburgissa.oVu.

PHOTO-2021-04-20-12-12-41.jpg

Viveca Lindfors, valmentaja (leirit 3,4,5)

Lopetin oman taitoluistelu-urani vuonna 2020, jonka jälkeen aloitin valmennustyöt opiskelun ohella. Tähän mennessä olen tehnyt töitä Turun Riennon Taitoluistelussa ja Lappeenrannan Taitoluistelijoissa. Yliopisto-opintojen ohella käyn STLL:n valmennuskoulutksissa 
14021_0333.jpg

           Vera Kontio

    Tanssiopettaja (leiri 1,2 ja 3)

Vera on kotoisin Petroskoista, jossa 6-vuotiaana aloiti tanssiuransa. 

Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Pietarin taide- ja kulttuuriyliopistosta, jossa pääaineinansa olivat klassinen baletti ja karakteritanssi. Nyky-, show ja jazztanssia oli opiskellut useilla kursseilla eri puolilla Eurooppaa. Keväällä 2013 täydensi tanssinopettajan koulutusta tanssitaiteen maisterin tutkinnolla Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Aiemmin on toiminut tanssinopettajana mm. Mikkelissä Etelä-Savon Tanssiopistolla ja Savonlinnassa Taidekoulu Hyrrällä.

Lappeenrannan Tanssiopistolla Vera opettaa mm. lastentanssia, tanssin perusteita, balettia ja showjazzia.

image_6483441.JPG

  Johanna Seppänen
Tanssiopettaja (leirit 3 ja 4)


Johannan tanssiharrastus alkoi lapsena Oulussa ja harrastus etenki lukuisien Fdo:n SM-kilpailujen ja esiintymisien jälkeen tanssin ammattilaiseksi. 

 

Johanna  on Savonia ammattikorkeakoulusta valmistunut tanssinopettaja pääaineinaan nyky- ja jazztanssi. Hän  on työskennellyt lukuisissa tanssikouluissa ympäri Suomea sekä ollut ammattiteattereissa esiintyjänä ja koreografina.

Lajiosaamiseen kuuluu myös rengastrapetsin ja tankotanssin opettaminen. 

Johanna on Pole Sports and Arts World Federationin kouluttama tuomari ja tuomaroi mm. 2019 Tankotanssin MM-kilpailuissa sekä 2021 Tankotanssin SM-kilpailuissa. 

Anastasia Bunina
Koreografi (leiri 1,2,3,4 ja 5)

 Anastasialla on laaja työkokemus koreografina jäällä ja salissa. Huomio kiinnitetään pääosin ohjelmien tekoon, sekä musiikin valitsemiseen ja muokkaamiseen.

 Anastasia on suorittanut opintonsa Pietarin Lesgaft Academy of Physical Education -akatemiassa kuuluisan taitoluisteluvalmentajan, Alexey Mishinin, johdolla. Opintojen jälkeen Anastasia on työskennellyt 14 vuotta Pietarin jääbaletissa. 2005 vuodesta lähtien hän työskentelee koreografina Pietarin taitoluisteluakatemiassa.

Unknown-1.jpeg

Sergei Skvortsov

Fysioterapeutti (leiri 1,2,3,4 ja 5)