top of page

Valmennustiimi

Unknown.jpeg
Marina Shirshova, Päävalmentaja (leiri 1,2,3 ja 4)
 

Marinalla on yli 20 vuoden taitoluisteluvalmennuskokemus mm. Lappeenrannan ja Kouvolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana. Hän on opiskellut mm. Pietarissa "Lesgaft Academy of Physical Education" -akatemiassa arvostetun taitoluisteluvalmentaja Alexei Mishinin johdolla.

Marina hakee oppia ja kehitystä maailman johtavilta taitoluisteluvalmentajilta, seuraa tiivisti nykyaikaisia valmennusmetodeja sekä kiinnittää suurta huomiota valmennuksen systemaattisuuteen.

Tatyana.jpeg

        Tatyana Lebedeva, valmentaja (leiri 1,2,3 ja 4)

  • Kotoisin Permistä

  • Valmentanut niin pieniä lapsia kuin nuoria, noviisi- sekä junioritason yksiluistelijoita 

2002 aloittanut opiskelun Permiin pedagogisessa instituutissa ja suorittanut liikunnanopettajan / valmentajan tutkinnon. 

Suorittanut v. 2009 Moskovan urheiluyliopistossa täydennyskurssin: ”Korkein tason taitoluistelijan valmentaminen teoria ja käytäntö”. 

Osallistunut yksiluisteluvalmentajien täydennyskoulutukseen:Askeltekniika 2009 (kouluttajina toiminvat Maikki Uotila-Kraatz ja Viktor Kraatz). 

Osallistunut Suomen Taitoluisteluliiton koreografiakoulutuksen vuonna 2011 ja 2012. 

Osallistunut yksiluisteluvalmetajien täydennyskoulutukseen Vierumällä vuonna 2010 ja 2011 Suomessa (kouluttajina toiminvat Valerie ja Barry Bartlett ja Aleksandr Vedenin). 

Elina Kuznetsova, valmentaja (leiri 1,2,3 ja 4)
540a81a2-0c7b-44a3-a3e4-43ad93107539.JPG
Adam Solya, koreografi (leiri 3 ja 4)
Adam as a professional dancer - actor, he is known about the remarkable way of using the classical ballet, modern dance and contemporary upperbody movements in his choreographies. His acting experiences adds a dramatic aspect to the interpretation of music and skating style of the skater.
Evelina Lorek, koreografi, tanssiopettaja (leiri 1)

Evelina "Eve" Lorek on ammattikoreografi ja liikunta- ja hyvinvointivalmentaja. Koulutukseltaan Eve on liikunnanohjaaja (AMK). Liikunta-alan opintojen myötä Eve opiskeli vaihto-opiskelijana Espanjassa Granadan yliopiston liikuntatieteellisessä ilmaisutaitoa, tanssia, koreografia tekniikoita, improvisaatiota, akrobatiaa ja rytmiikkaa. Vuosien varrella Eve on käynyt säännöllisesti liikunnan ja urheilun täydennyskoulutuksissa, kuten Suomen Taitoluisteluliiton järjestämissä askeltekniikka ja koreografiakoulutuksissa (kouluttajana Maikki Uotila-Kraatz). Lisäksi Eve on ollut yhdysvaltalaisen huippukoreografin Thomas Dicksonin opissa "Turning energy into art" -koreografiakoulutuksessa (2020).

Taitoluistelukoreografin työt Eve aloitti opiskeluiden ohella jo vuonna 2007. Koreografina Eve on toteuttanut unelmiaan myös Nelosen Dancing On Ice TV-ohjelmassa sekä Helsingin taitoluistelun MM-kisojen 2017 avajaisten luovassa suunnittelutiimissä.

Tällä hetkellä Eve opiskelee positiivisen psykologian valmentajaksi. Eve on ennestään myös life coach ja NLP-valmentaja.

Kilpaurallaan Eve kilpaili yksinluistelussa SM-junioreihin asti. Kilpauran jälkeen palo esiintymiseen oli niin valtava, että Eve haki Disney On Ice- jääshow’hun lopulta saaden myös pääroolin show'ssa.

           Vera Kontio, Tanssiopettaja (leiri 2,3, ja 4)

14021_0333.jpg

Vera on kotoisin Petroskoista, jossa 6-vuotiaana aloiti tanssiuransa. 

Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Pietarin taide- ja kulttuuriyliopistosta, jossa pääaineinansa olivat klassinen baletti ja karakteritanssi. Nyky-, show ja jazztanssia oli opiskellut useilla kursseilla eri puolilla Eurooppaa. Keväällä 2013 täydensi tanssinopettajan koulutusta tanssitaiteen maisterin tutkinnolla Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Aiemmin on toiminut tanssinopettajana mm. Mikkelissä Etelä-Savon Tanssiopistolla ja Savonlinnassa Taidekoulu Hyrrällä.

Lappeenrannan Tanssiopistolla Vera opettaa mm. lastentanssia, tanssin perusteita, balettia ja showjazzia.

Anastasia Bunina, koreografi (leiri 1,2,3 ja 4)

 Anastasialla on laaja työkokemus koreografina jäällä ja salissa. Huomio kiinnitetään pääosin ohjelmien tekoon, sekä musiikin valitsemiseen ja muokkaamiseen.

 Anastasia on suorittanut opintonsa Pietarin Lesgaft Academy of Physical Education -akatemiassa kuuluisan taitoluisteluvalmentajan, Alexey Mishinin, johdolla. Opintojen jälkeen Anastasia on työskennellyt 14 vuotta Pietarin jääbaletissa. 2005 vuodesta lähtien hän työskentelee koreografina Pietarin taitoluisteluakatemiassa.

Unknown-1.jpeg

Sergei Skvortsov,

fysioterapeutti (leiri 1,2,3 ja 4)

bottom of page