Valmennustiimi

Unknown.jpeg
Marina Shirshova
Päävalmentaja (leiri 1,2,3,4 ja 5)

Marinalla on yli 20 vuoden taitoluisteluvalmennuskokemus mm. Lappeenrannan ja Kouvolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana. Hän on opiskellut mm. Pietarissa "Lesgaft Academy of Physical Education" -akatemiassa arvostetun taitoluisteluvalmentaja Alexei Mishinin johdolla.

Marina hakee oppia ja kehitystä maailman johtavilta taitoluisteluvalmentajilta, seuraa tiivisti nykyaikaisia valmennusmetodeja sekä kiinnittää suurta huomiota valmennuksen systemaattisuuteen.

Tatyana.jpeg

        Tatyana Lebedeva

         valmentaja (leiri 1,2,3,4 ja 5)

  • Kotoisin Permistä

  • Valmentanut niin pieniä lapsia kuin nuoria, noviisi- sekä junioritason yksiluistelijoita 

2002 aloittanut opiskelun Permiin pedagogisessa instituutissa ja suorittanut liikunnanopettajan / valmentajan tutkinnon. 

Suorittanut v. 2009 Moskovan urheiluyliopistossa täydennyskurssin: ”Korkein tason taitoluistelijan valmentaminen teoria ja käytäntö”. 

Osallistunut yksiluisteluvalmentajien täydennyskoulutukseen:Askeltekniika 2009 (kouluttajina toiminvat Maikki Uotila-Kraatz ja Viktor Kraatz). 

Osallistunut Suomen Taitoluisteluliiton koreografiakoulutuksen vuonna 2011 ja 2012. 

Osallistunut yksiluisteluvalmetajien täydennyskoulutukseen Vierumällä vuonna 2010 ja 2011 Suomessa (kouluttajina toiminvat Valerie ja Barry Bartlett ja Aleksandr Vedenin). 

Unknown-3.jpeg

Olga Baranova

Valmentaja (Leiri 1)

Olga on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja liikunnanopettaja (Jyväskylän yliopisto). Sen lisäksi hän on opiskellut taitoluisteluvalmentajaksi Moskovan liikuntatieteellisessä yliopistossa, josta hän valmistui vuonna 1987. 

Valmentajan uransa Olga aloitti vuonna 1980 Venäjällä. Suomessa hän on työskennellyt vuodesta 1994. Tähän väliin mahtuu myös jakso valmentajan tehtävissä Islannissa vuosina 1999-2001. Helsingin Luistelijoissa Olga on aloittanut vuonna 2013. Oma luistelijaura kesti Venäjällä aina 19-vuotiaaksi saakka.

Valmennuksen lisäksi toimin Teknisenä Spesialistina Suomessa ja (ISU) kansainvälisellä tasolla.

6649610.jpg

         Alisa Drei

 Valmentaja (leiri 2,3,4 ja 5)

Alisa on nelinkertainen Suomen mestari, Pohjoismaiden mestari ja Suomen EM- ja MM- ja Olympia-edustaja. 

Alisa on opiskellut vuosina 1995-200 Pietarin Urheiluakatemiassa liikuntaa ja urheilua, kandidaatti erikoistutkintona taitoluistelun valmentaja ja urheilupsykologia. Lisäksi hänellä on useita ISU:n, STLL:n, SAVALin ja STAVin koulutuksia.

Alisa on toiminu valmentajana Riihimäen Taitoluistelijoissa, Helsingin Luistelijoissa vastuu- ja päävalmentajana vuosina 2007-2019. Kauden 2019-2020 hän on toiminut päätoimisena vastuuvalmentajana Etelä-Vantaan Taitoluistelijoissa.

2578136.jpeg

Aleksei Saks
Valmentaja (leiri 1)

Aloitin luistelun vuonna 1986 Tallinnassa. Paras saavutukseni on 17. sija pariluistelussa Diana Rennikin kanssa Olympialaisissa Torinossa 2006. Valmennuskokemusta minulla on aikaisemmin PTL:stä vuosilta 2001-2007 sekä puoli vuotta Mikkelin Luistelijoiden päävalmentajana.

Elina Kuznetsova.jpeg

       Elina Kuznetsova

       Valmentaja (leiri 1,2,3,4 ja 5)

Elina on suorittanut Vierumäen urheiluopistolla Liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Lasten ja nuorten liikunnanohjauksen koulutuksen.

Valmentajakokemusta Elinalla on Lappeenrannassa, Heinolassa ja Ruotsissa (NSSK, Nässjö), yhteensä n. 7 vuotta. Elina kilpaili aina SM-juniorisarjatasolle asti Lappeenrannassa ja Marinan valmennuksessa.

PHOTO-2021-04-20-12-12-41.jpg

    Viveca Lindfors
Valmentaja (leirit 2,3,4 ja 5)

Lopetin oman luistelu-urani vuonna 2020, jonka jalkeen aloitin valmennustyöt opiskelun ohella. Tähän mennessä olen tehnyt töitä Turun Riennon Taitoluistelussa ja Lappeenrannan Tatoluistelijoissa. Yliopisto-opintojen ohella käyn STLL:n valmennuskoulutuksissa.

14021_0333.jpg

           Vera Kontio

    Tanssiopettaja (leiri 1,2 ja 3)

Vera on kotoisin Petroskoista, jossa 6-vuotiaana aloiti tanssiuransa. 

Hän on valmistunut tanssinopettajaksi Pietarin taide- ja kulttuuriyliopistosta, jossa pääaineinansa olivat klassinen baletti ja karakteritanssi. Nyky-, show ja jazztanssia oli opiskellut useilla kursseilla eri puolilla Eurooppaa. Keväällä 2013 täydensi tanssinopettajan koulutusta tanssitaiteen maisterin tutkinnolla Teatterikorkeakoulussa Helsingissä. Aiemmin on toiminut tanssinopettajana mm. Mikkelissä Etelä-Savon Tanssiopistolla ja Savonlinnassa Taidekoulu Hyrrällä.

Lappeenrannan Tanssiopistolla Vera opettaa mm. lastentanssia, tanssin perusteita, balettia ja showjazzia.

 Marina Silvennoinen
 Balettiopetta (leiri 4 ja5)

Marina on valmistunut tanssinopettajaksi, pääaineena baletti ja koreografia Permin Taide ja Kulttuuri-instituutista Venäjällä. Vuodesta 1996 on toiminut lastentanssin, baletin ja karakteritanssin opettajana tanssikouluissa sekä urheiluseuroissa Imatralla sekä Lappeenrannassa.

Anastasia Bunina
Koreografi (leiri 1,2,3,4 ja 5)

 Anastasialla on laaja työkokemus koreografina jäällä ja salissa. Huomio kiinnitetään pääosin ohjelmien tekoon, sekä musiikin valitsemiseen ja muokkaamiseen.

 Anastasia on suorittanut opintonsa Pietarin Lesgaft Academy of Physical Education -akatemiassa kuuluisan taitoluisteluvalmentajan, Alexey Mishinin, johdolla. Opintojen jälkeen Anastasia on työskennellyt 14 vuotta Pietarin jääbaletissa. 2005 vuodesta lähtien hän työskentelee koreografina Pietarin taitoluisteluakatemiassa.

Unknown-1.jpeg

Sergei Skvortsov

Fysioterapeutti (leiri 1,2,3,4 ja 5)