Valmennustiimi

Marina Shirshova
Päävalmentaja

Marinalla on yli 20 vuoden taitoluisteluvalmennuskokemus mm. Lappeenrannan ja Kouvolan Taitoluistelijoiden päävalmentajana. Hän on opiskellut mm. Pietarissa "Lesgaft Academy of Physical Education" -akatemiassa arvostetun taitoluisteluvalmentaja Alexei Mishinin johdolla.

Marina hakee oppia ja kehitystä maailman johtavilta taitoluisteluvalmentajilta, seuraa tiivisti nykyaikaisia valmennusmetodeja sekä kiinnittää suurta huomiota valmennuksen systemaattisuuteen.

       Elina Kuznetsova

                    Valmentaja

Elina on suorittanut Vierumäen urheiluopistolla Liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Lasten ja nuorten liikunnanohjauksen koulutuksen.

Valmentajakokemusta Elinalla on Lappeenrannassa, Heinolassa ja Ruotsissa (NSSK, Nässjö), yhteensä n. 7 vuotta. Elina kilpaili aina SM-juniorisarjatasolle asti Lappeenrannassa ja Marinan valmennuksessa.

                            Jessica Ranta

                                      apuvalmentaja 

Jessica on LrTL seuran entinen kilpaluistelija ja Marina

Shirshovan valmennettava aina SM-juniorit -tasolle asti.

Jessica on suorittanut Suomen Olympiakomitean lasten ja nuorten liikunnan ohjaajakoulutuksen ja STLL taitoluisteluohjaajan koulutuksen. 

Anastasia Bunina
Koreografi

 Anastasialla on laaja työkokemus koreografina jäällä ja salissa. Huomio kiinnitetään pääosin ohjelmien tekoon, sekä musiikin valitsemiseen ja muokkaamiseen.

 Anastasia on suorittanut opintonsa Pietarin Lesgaft Academy of Physical Education -akatemiassa kuuluisan taitoluisteluvalmentajan, Alexey Mishinin, johdolla. Opintojen jälkeen Anastasia on työskennellyt 14 vuotta Pietarin jääbaletissa. 2005 vuodesta lähtien hän työskentelee koreografina Pietarin taitoluisteluakatemiassa.

 Marina Silvennoinen
 Balettiopettaja

Olen valmistunut tanssinopettajaksi, pääaineena baletti ja koreografia Permin Taide ja Kulttuuri-instituutista Venäjällä. Vuodesta 1996 olen toiminut lastentanssin, baletin ja karakteritanssin opettajana tanssikouluissa sekä urheiluseuroissa Imatralla sekä Lappeenrannassa.

Sergei Skvortsov

Fysioterapeutti

Tel.: +358405263726​  Email:  smskatingschool@gmail.com

Yhteystiedot

Addr​​: Luhtikatu 7, 53500 Lappeenranta Finland

Facebook

Twitter